FERROAMP OCH SENERGIA AB INGÅR AVTAL OM FÖRDJUPAT SAMARBETE

Ferroamp Elektronik AB och Senergia AB har idag signerat ett avtal för försäljning av Ferroamps produkter via Senergias distributionsnät med mer än 100 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Uppgörelsen innehåller ett ramavtal på 8 MSEK varav 2 MSEK ropats av under November. Hela volymen är för leverans 2020.

Jonas Svärdby, VD på Senergia: "Den distributörstrategi som tydliggörs i avtalet öppnar dörren för Senergia att fokuserat arbeta med Ferroamps världsledande lösningar. I avtalet ingår att Senergia lagerhåller, utbildar och ger tekniskt säljstöd. Genom vår närvaro på multipla marknader får vi en stärkt roll på den nordiska energimarknaden. Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Ferroamp och att vår första stora beställning för 2020 gör det möjligt att vi kan tillhandahålla ett jämnt flöde med Ferroamps produkter till marknaden"

Niclas Wadestig, Marknads och Försäljningschef på Ferroamp: "Avtalet med Senergia är ytterligare ett bevis på att Ferroamps erbjudande ligger helt rätt i en marknad med stor potential. Vi exekverar på vår plan med relevanta partners. Vi stärker också vår närvaro, inte bara i Sverige, utan i ytterligare länder i vårt närområde, som ett första steg på vår expansion i Europa"

Kontakt:

Björn Jernström, VD och grundare av Ferroamp, telefon 070-930 89 82.

Jonas Svärdby, VD Senergia, telefon 0738-499282

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com.

Om Ferroamp Elektronik
Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag/ägare, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

G&W Fondkommission är Certified Adviser: e-post ca@gwkapital.se, telefon 08-503 000 50.

Om Senergia
Senergia är en snabbväxande företag som bedriver distribution av solelmateriel samt utbildning & konsulttjänster för smarta energisystem. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland. Kontor finns i Stockholm och Helsingfors. Material distribueras till proffsmarknaden, utbildning sker på Se mer om Senergia på senergia.se.

Filer för nedladdning